Welcome, Guest.
Username: Password: Remember me

TOPIC: [SOLVED] Debug/Release Apps Do Not Work...

[SOLVED] Debug/Release Apps Do Not Work... 1 week 3 days ago #1

Instead of posting a suggestion in the forum I wanted to try to change a couple of things by myself but the Debug App and Release App don't seem to work.

When I run the Debug App in Visual Studio I just get the following output:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]



Running the Release App throws an exception:




Any ideas what I can do to make them work?

I use Windows 10 Pro N 64-Bit-Version.

[edit]
Using the self-compiled ReShade.dll in a game works fine btw.
Last Edit: 4 days 15 hours ago by Daodan.
The administrator has disabled public write access.

Debug/Release Apps Do Not Work in Visual Studio 1 week 2 days ago #2

How about to turning off to RivaTuner Statistics Server?
The administrator has disabled public write access.

Debug/Release Apps Do Not Work in Visual Studio 1 week 2 days ago #3

seri14 wrote:
How about to turning off to RivaTuner Statistics Server?

Thanks for the suggestion but sadly that doesn't solve the problem. The entry for RivaTuner Statistics Server disappears in the output and the debug app still exits with code 1. And the release app still throws an exception.
The administrator has disabled public write access.

Debug/Release Apps Do Not Work in Visual Studio 1 week 2 days ago #4

You need to run it with one of the following arguments to select which rendering API to use for running the app:
-d3d9
-d3d11
-opengl

Otherwise it won't do anything and exit with code 1 right away.
Visual Studio has an option in the debugging section of the project properties to set command-line arguments.
Cheers, crosire =)
The administrator has disabled public write access.

Debug/Release Apps Do Not Work in Visual Studio 1 week 1 day ago #5

Thanks. Not having the argument set was the issue. It works now. :)
The administrator has disabled public write access.