Magic Bloom won't Persist?

  • Posts: 8
3 years 2 months ago #1 by NewYears1978
So I just started messing with Magic Bloom, for some reason it will not persist. When I close the menu it disables everything. The log is empty and I can't figure out what is going on.

When I enter the menus again all items come back on. If I disable Magic Bloom..then everything works normally again.

Any ideas?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 1
3 years 2 months ago - 3 years 2 months ago #2 by Kidoki
This is also happening here. It occurs with some other shader's i've downloaded, too.

I did manage to get it working once by fiddling with the on/off controls (not even sure what i did), but it stopped working when i had to launch the game again.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 8
3 years 2 months ago #3 by NewYears1978
Bummer..very frustrating. I could never figure it out...I thought maybe it was caused by errors so I removed all other shaders til I had no errors in the log..still persisted.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 3727
3 years 2 months ago #4 by crosire
Check if you haven't accidently set the toggle key of the magic bloom technique to the one that toggles the UI.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 3
3 years 1 month ago - 3 years 1 month ago #5 by kkthebeast
Not the case sir. :blush:




The effects are only active when the menu is open and off when the menu is close. Hitting reload works for a while though.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 8
2 years 7 months ago #6 by NewYears1978
Same here, when I close the menu it goes off. Still happening, I know this is old post but it stlil does it..in all games :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.