Mount & Blade: Warband 1.172 Won't Launch

  • Posts: 2
2 years 10 months ago #1 by Kannibal
Howdy,

I installed ReShade as per the instructions in the guide and my launcher won't run unless I pluck out the d3d9.dll file. Am I doing something wrong?
The following user(s) said Thank You: Nemyss

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 58
2 years 10 months ago #2 by Exilium
Using the last Windows 10 update?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2
2 years 10 months ago #3 by Kannibal
Yes, my windows 10 is up to date.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 3
2 years 10 months ago #4 by Nemyss
Same here :Warband won't start. No problems with Witcher 3 though.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 3
2 years 10 months ago - 2 years 10 months ago #5 by Nemyss
There seems to be a problem/conflict with ntdll.dll. Do all DX9 Games have this problem, maybe since a recent W10 Update/Upgrade?

Edit: Dragon Age Origin runs smoothly with reshade DX9. Something wrong with Warband?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 3
2 years 10 months ago #6 by Nemyss
I checked again. Warband "Viking Conquests" is compatible to DX10 and needs dxgi.dll. then runs ok. Warband "native" won't run neither.
Seems that Warband got some new graphic features. No AO possible though, but thats a M&B problem.
Anyway, thanks to the Reshade Developper. Fantastic tool!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2
2 years 5 months ago #7 by fukjap01
Hey guys, I'm having the same issue

The Warband launcher simply won't start at all with the d3d9.dll in the folder, this is really frustrating

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2
2 years 5 months ago #8 by fukjap01
Anyone able to help out please?

Please Log in or Create an account to join the conversation.