Welcome, Guest.
Username: Password: Remember me

TOPIC: Reshade don't work correctly in GTA IV

Reshade don't work correctly in GTA IV 2 months 18 hours ago #1

After i updated to Windows 10 1809(17763.55) Reshade began to stutter and flicker in game, on any Reshade version.
I am using the 1.0.7.0/1.1.2.0 version of GTA IV/EFLC, and before it everything worked correctly, including SMAA / FXAA and MXAO.
LOG:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Changing the RESHADE_DEPTH_INPUT_IS_REVERSED didn't help.
The inclusion of any effect leads to stuttering and 0 fps. In addition, the FPS counter also works incorrectly in the game, periodically giving values up to 1000.
Last Edit: 2 months 18 hours ago by Evene174.
The administrator has disabled public write access.

Reshade don't work correctly in GTA IV 2 months 11 hours ago #2

I would suggest you to remove the MXAO shader, and to use the qUINT suite instead. Maybe Marty McFly can confirm.
The administrator has disabled public write access.

Reshade don't work correctly in GTA IV 2 months 5 hours ago #3

thalixte wrote:
I would suggest you to remove the MXAO shader, and to use the qUINT suite instead. Maybe Marty McFly can confirm.
Unfortunately, this problem is observed in other games, it happens not only because of the MXAO. Error on almost all shaders.
Here is the AC:Origins log:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

R9 270x. Looks like 1809 broke reshade.
The administrator has disabled public write access.

Reshade don't work correctly in GTA IV 1 month 4 weeks ago #4

Reshade 3.08 + 30 FPS limit by Riva Tuner Statistic Server solved all problems with shaders.
The administrator has disabled public write access.