Adaptive fog doesnt work (for me)

  • Posts: 1
2 years 3 months ago - 2 years 3 months ago #1 by Corokko
I dont know why dont work if someone can help me i will aprecciate a lot :) here i let you a gyfcat so you can se what is the problem
gfycat.com/NextRemarkableDolphin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 43
2 years 2 months ago - 2 years 2 months ago #2 by hunt1hunt
d3d9.ini
RESHADE_DEPTH_INPUT_IS_REVERSED=0 //must be set=0
https://scontent-sjc3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/32260888_104409047104999_2812746431150948352_o.jpg?_nc_cat=0&oh=6c1789e871bea55ba0eebb86a40cb9db&oe=5B93ED5F

https://scontent-sjc3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/32418027_104409073771663_1705696933907005440_n.jpg?_nc_cat=0&oh=0c941d342462c369465c13f20d70764d&oe=5B93880E

https://scontent-sjc3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/32294138_104409190438318_2796934839763206144_o.jpg?_nc_cat=0&oh=37d9211aa6c904fb86aa5cc5c1d03f67&oe=5B531183

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 43
2 years 2 months ago - 2 years 2 months ago #3 by hunt1hunt

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 67
1 year 5 months ago #4 by aaronth07
How do you change preprocessor definitions on reshade 4.0?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 228
1 year 5 months ago #5 by Uncle Crassius

aaronth07 wrote: How do you change preprocessor definitions on reshade 4.0?


It moved to the home tab where you can find it as a button in the editing window. Same with performance mode that changed to a checkbox in the lower right part below the window.
The following user(s) said Thank You: aaronth07

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 67
1 year 5 months ago #6 by aaronth07
Thanks, I found it!

Please Log in or Create an account to join the conversation.