Welcome, Guest.
Username: Password: Remember me

Advanced Search

Search Results

Searched for: ffxiv
12 Apr 2019 12:25
Ok, so, i've been having this issue for quite some time, ever since i installed reshade to FFXIV.

More info here: www.reddit.com/r/ffxiv/comments/bbnhrp/t...nitor_scaling_issue/

At first, i didn't think it was ReShade, so i tried out all sorts of other solutions, to no avail (like fullscreen optimization, DPI settings etc etc.).
However, as soon as i uninstalled ReShade for FFXIV, the issue went away instantly and haven't resurfaced once.

I don't know what...
Category: Troubleshooting
17 Mar 2019 05:01
As mention in the title. I am playing FFXIV but in the major cities, they keep turning on and off randomly while running or by just standing still. Any idea on how to fix it?
Category: Troubleshooting
11 Mar 2019 19:43
In other games it works perfectly without issue
I tried reinstalling reshade and updating reshade with all its shaders,
I also tried reinstalling the game and then installing Reshade and all the shaders that it comes with,
it all gives the same result
and I suspect that it might be some file that might causing it since other people don't seem to have that issue
However the depth of field shaders work completely fine
Category: Troubleshooting
11 Mar 2019 17:59
Sounds like it's somehow related to depth access not working. Did you update ReShade while still using old shaders or vice versa? And does MXAO's debug view show the depth buffer correctly? Turned off ingame anti aliasing? Does it happen in only one certain game or is it a general problem?
Category: Troubleshooting
11 Mar 2019 02:50
So the issue here is that adaptive fog does not work anymore I can turn it on and adjust the settings but it just refuses to show up on screen I was using the fog as a green screen for certain edits now its being a issue since i don't have a in game green screen anymore,
and MXAO used to be really good and apply shadows properly on any surface,
now it just kinda borked and doesn't do a great job even after trying to adjust the settings

this all started around late 2017 and begin off 2018
i...
Category: Troubleshooting
06 Mar 2019 12:57
I discovered recently that FFXIV uses WinHTTP for the support desk, and will not work on 7 if WinHTTP's security is restricted to TLS 1.1/1.2

I believe there may be some relation here but i've stuck to using Bolotaurs sweetfx because it doesn't ruin XIV's hud as much.
Category: Troubleshooting
05 Mar 2019 13:49
Duran.te wrote:
Ah, dear Windows...

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]



Try launching your game as administrator or giving your account full control of your game's folder.

Original post: reshade.me/forum/troubleshooting/5141-ff...s-always-empty#32657


For windows authorizations problem open your game folder's properties, go to security tab and give your account full control. This should solve your preset - saving issue.

About your original problem, which reshade's version...
Category: Requests & Ideas
05 Mar 2019 12:02
Thank you very much! It fixed. She recently got a new laptop and must have not switched the admin boxes back on.

Thank you again.
seri14 wrote:
You do not have write permission of "game" folder.

1. End the game
2. Right-click the FFXIV launcher on the desktop and click "Run as administrator"
3. Take screenshot in the game
Category: Troubleshooting
05 Mar 2019 11:47
You do not have write permission of "game" folder.

1. End the game
2. Right-click the FFXIV launcher on the desktop and click "Run as administrator"
3. Take screenshot in the game
Category: Troubleshooting
05 Mar 2019 11:09
seri14 wrote:
After take screenshot, select [Log] tab on ReShade GUI.
I guess the error of screenshot will be logged bottom of log.
If logged there, wrong path or not have write permission of the screenshot folder.

Example:
Saving screenshot to (screenshot_path) ...
Failed to write screenshot to (screenshot_path)!

If not logged error, you have set the different key binding.
or if sound is heard from the ffxiv (like sound from camera), the screenshot was saved to screenshot folder. it was setting by ffxiv's...
Category: Troubleshooting
05 Mar 2019 10:07
After take screenshot, select [Log] tab on ReShade GUI.
I guess the error of screenshot will be logged bottom of log.
If logged there, wrong path or not have write permission of the screenshot folder.

Example:
Saving screenshot to (screenshot_path) ...
Failed to write screenshot to (screenshot_path)!

If not logged error, you have set the different key binding.
or if sound is heard from the ffxiv (like sound from camera), the screenshot was saved to screenshot folder. it was setting by ffxiv's...
Category: Troubleshooting
05 Mar 2019 10:03
Run the game as admin, change the screenshot directory to your user folder in the ReShade settings or change the Windows folder permissions to allow writing. The program files folder does not allow you to write to it by default.
Category: Troubleshooting
05 Mar 2019 09:45
I am posting on behalf of my sister. I tried to look through some stuff myself, but I can't really find much.

She has the newest reshade and a preset that I made. I made sure her screenshot button (PrtScrn) is active, and the default directory *was* the game directory. We tried setting it to her desktop too to see if that did anything, but it didn't.

I am not sure what info you guys need, please let me know.

The reshade works in game and the preset its present. Just the screenshots do not...
Category: Troubleshooting
28 Feb 2019 22:55
Ah, dear Windows...

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]



Try launching your game as administrator or giving your account full control of your game's folder.
Category: Troubleshooting
28 Feb 2019 22:22
28 Feb 2019 19:16
I just recently updated from 3.x to the current version never had this issue before. Reshade loads and works fine when in game but everytime I exit and load back in, the presets have to be manually set every time. Any help would be much appreciated!
Category: Troubleshooting
23 Feb 2019 05:37
Basically, Reshade requires write permission. If your ffxiv installed in Program Files, you need to run the boot\ffxivboot.exe with administrator privileges.
If you can saving preset when run the boot\ffxivboot.exe as Administrator, you setted permissions is wrong.
Category: Troubleshooting
23 Feb 2019 04:41
I've tried everything opened permissions, manually putting presets in, and it will not load or save them on FFXIV.
Category: Troubleshooting
20 Feb 2019 22:28
I redownloaded Reshader thinking I messed up somewhere along the way but that isn't the problem. I watched 3 videos and read multiple tutorials on how to download presets and getting it to work but it's not working at all. When I try to make a new preset and click on a random option in the 'home' tab, no new config file shows up. How do I fix this? I've been trying for over 2 hours and can't seem to get it to work.
Category: Troubleshooting
13 Feb 2019 19:00
Would you be so kind to post your modified:
McFX/SSAO.h and ReShade/SweetFX/Util.h ?

Because it still gives me errors, e.g.:
unexpected token
in lines when #undef is

or
unterminated if
(in 1st method I guess)

#if !defined(SFX_SHARED)
#define SFX_SHARED 1
#endif
still errors

Or maybe you could correct what is wrong with me code:

util undef
//Stuff all/most of SweetFX shared shaders need
NAMESPACE_ENTER(SFX)
#define SFX_SETTINGS_DEF "ReShade/SweetFX.cfg"
#define SFX_SETTINGS_UNDEF...
...
Category: Troubleshooting
Displaying 1 - 20 out of 68 results.