I CANT FIX THIS PLEASE HELP!!!!

  • Posts: 1
10 months 2 weeks ago - 10 months 2 weeks ago #1 by babyl2002
babyl2002.tumblr.com/post/187199740295/d...to-fix-this-please-i
i really need help! please click the link above and tell me whats causing this PLEASSEE!! :angry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 49
10 months 1 week ago - 10 months 1 week ago #2 by Deathmedic
looks like it might be a depth buffer issue, if you look at the tab that's named after the render dx9 or dx11 etc there should be a long list with check boxes and numbers. representing the depth buffer, with the shade depth display enabled you can use that shader and the list from the dx9/dx11 tab to see which one is the correct depth buffer. in saints row 4 for me it was rapidly changing between two or three caused the mxao shader to flicker.

if they help by forcing the depth buffer to one of those options then you can force the d3d9.ini or dxgi.ini to use it with this at the end of the file.
[DX11_BUFFER_DETECTION]
DepthBufferRetrievalMode=1
DepthBufferTextureFormat=0
ExtendedDepthBufferDetection=0
DepthBufferClearingNumber=4

or for dx9
[DX9_BUFFER_DETECTION]
DepthBufferRetrievalMode=1
DepthBufferTextureFormat=0
ExtendedDepthBufferDetection=0
DepthBufferClearingNumber=4

if neither work you may have to upgrade to reshade 4

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 49
10 months 1 week ago #3 by Deathmedic
tab for depth buffer



image of depth shader

Please Log in or Create an account to join the conversation.