[SOLVED] Warcraft 3 issues

  • Posts: 11
5 years 1 month ago #1 by MS-DOS
With 0.11.0.620 the game just doesn't launch. It says that it couldn't initialize DX 8.1 because it's probably not installed on my system.
Tracelog

It did, however, launch with a previous ReShade version, but the right part of the screen was corrupted and it crashed when i was trying to start a game.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 11
5 years 1 month ago #2 by MS-DOS
0.11.1 behaves the same way as 0.10.0 did, but doesn't crash when starting a game.
I get this screen corruption in every game i try, even DX9, when ReShade.fx is in the folder.
Tracelog

BTW, i've managed to get GeDoSaTo working with WC3 using ReShade :) Shaders and AA apply, but downsampling is kinda broken - the image is blurred even using nearest scaling, which shouldn't happen. Does ReShade itself use any kind of scaling ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 3632
5 years 1 month ago - 5 years 1 month ago #3 by crosire
This is no corruption, this is exactly what is supposed to happen with the default ReShade shader. That version is for shader developers =):
It demonstrates a simple texture-blur and the right side of the screen shows the depthbuffer contents.

I encourage you to download the ReShade + SweetFX package instead, which has a bunch of nice shaders to play round with included.
The following user(s) said Thank You: MS-DOS

Please Log in or Create an account to join the conversation.