overwatch open beta not starting with reshade 2

  • Posts: 53
3 years 9 months ago #1 by ninjafada
i had a working install for the close beta, but since the open beta the game doesnt start
nothing in the log ;;
05/05/2016 01:19:43:443 [07928] | INFO  | Initializing crosire's ReShade version '2.0.3.1121' built on '2016-04-03 19:21:12' loaded from "S:\Overwatch\dxgi.dll" to "S:\Overwatch\Overwatch.exe" ...
05/05/2016 01:19:43:476 [07928] | INFO  | Registering hooks for "C:\Windows\system32\d3d8.dll" ...
05/05/2016 01:19:43:476 [07928] | INFO  | > Delayed.
05/05/2016 01:19:43:476 [07928] | INFO  | Registering hooks for "C:\Windows\system32\d3d9.dll" ...
05/05/2016 01:19:43:477 [07928] | INFO  | > Delayed.
05/05/2016 01:19:43:477 [07928] | INFO  | Registering hooks for "C:\Windows\system32\d3d10.dll" ...
05/05/2016 01:19:43:477 [07928] | INFO  | > Delayed.
05/05/2016 01:19:43:477 [07928] | INFO  | Registering hooks for "C:\Windows\system32\d3d10_1.dll" ...
05/05/2016 01:19:43:478 [07928] | INFO  | > Delayed.
05/05/2016 01:19:43:478 [07928] | INFO  | Registering hooks for "C:\Windows\system32\d3d11.dll" ...
05/05/2016 01:19:43:478 [07928] | INFO  | > Libraries loaded.
05/05/2016 01:19:43:478 [07928] | INFO  | > Found 2 match(es). Installing ...
05/05/2016 01:19:43:498 [07928] | INFO  | > Installed 2 hook(s).
05/05/2016 01:19:43:498 [07928] | INFO  | Registering hooks for "C:\Windows\system32\d3d12.dll" ...
05/05/2016 01:19:43:498 [07928] | INFO  | > Delayed.
05/05/2016 01:19:43:498 [07928] | INFO  | Registering hooks for "C:\Windows\system32\dxgi.dll" ...
05/05/2016 01:19:43:498 [07928] | INFO  | > Delayed.
05/05/2016 01:19:43:498 [07928] | INFO  | Registering hooks for "C:\Windows\system32\opengl32.dll" ...
05/05/2016 01:19:43:501 [07928] | INFO  | > Delayed.
05/05/2016 01:19:43:501 [07928] | INFO  | Registering hooks for "C:\Windows\system32\user32.dll" ...
05/05/2016 01:19:43:501 [07928] | INFO  | > Libraries loaded.
05/05/2016 01:19:43:501 [07928] | INFO  | > Found 5 match(es). Installing ...
05/05/2016 01:19:43:558 [07928] | INFO  | > Installed 5 hook(s).
05/05/2016 01:19:43:558 [07928] | INFO  | Registering hooks for "C:\Windows\system32\ws2_32.dll" ...
05/05/2016 01:19:43:558 [07928] | INFO  | > Libraries loaded.
05/05/2016 01:19:43:559 [07928] | INFO  | > Found 8 match(es). Installing ...
05/05/2016 01:19:43:630 [07928] | INFO  | > Installed 8 hook(s).
05/05/2016 01:19:43:630 [07928] | INFO  | Initialized.

anyone found a way to have it working ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 1
3 years 9 months ago #2 by StealthClobber
Same, no injector I've tried works with the open beta.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 88
3 years 9 months ago - 3 years 9 months ago #3 by kgonepostl
I can verify it doesn't work as well, click the play button and it does nothing, game doesn't launch at all. Here's a log and a tracelog:

Log:
pastebin.com/PXbD99AJ
Tracelog:
pastebin.com/81YhcwrE

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 3632
3 years 9 months ago #4 by crosire
Judging by the sort of game Overwatch is, sounds very much like an anti-cheat protection.
The following user(s) said Thank You: StealthClobber

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 53
3 years 9 months ago #5 by ninjafada
yeah i think too

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 88
3 years 9 months ago #6 by kgonepostl
Nothing alarming in the log or tracelog?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 3632
3 years 9 months ago #7 by crosire
Only that hooking succeeds, but the game forcefully exits right after (apparently deliberatly, as it is not even properly unloading the DLL, which is why there is no exit message in the log).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 80
3 years 9 months ago - 3 years 9 months ago #8 by sajittarius
reshade works with d3d12? I just noticed the log saying it hooks d3d12.dll.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 3632
3 years 9 months ago #9 by crosire
No. It only hooks d3d12. There is no renderer for it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 290
3 years 8 months ago #10 by Aelius Maximus
No neither Doom or Overwatch are working with ReShade...

Please Log in or Create an account to join the conversation.