Well it is just not working

More
5 years 6 months ago #1 by Pineapple Pete
Well it is just not working was created by Pineapple Pete
When I press the Effect Toggle Key nothing happens. I have an unusual path to my X-Plane 11. It is duplicated exactly in the Effects Search Path in the drop down selection menu as well as the usual C:\ X-Plane 11 path also shown in the selection menu.
When I press the (re)load button I see that button highlights very momentarily but there are no further indications that a reload took place.
I have tried multiple entries for the effects search path thinking that is where the problem lies with no luck.
I hope that you can help
Steve

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #2 by Pineapple Pete
Replied by Pineapple Pete on topic Well it is just not working
Nor can I delete it! I thought perhaps I may have downloaded a corrupter file, so my thought was to get another file and reinstall. I removed the plugin but when I restar x-plane the Reshade banner still displays. Shift +F2 even works with nothing showing in Resources/Plugins file tree or anywhere else in the main root directory for x-plane.
So, anyone with a thought for me?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #3 by crosire
Replied by crosire on topic Well it is just not working
You need to tell ReShade where you put the effect files. The setup tool should have installed them to "C:\X-Plane 11\reshade-shaders" if you selected the option to do so and that exact path should be in the INI.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #4 by Sloboda
Replied by Sloboda on topic Well it is just not working
Hello Pete,
i think you can find what is not ok. It's work perfect for me. Just a message error for opengl32.dll when i quit X-Plane.

I hope you will can find what you want.
Have a good day.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 3 weeks ago #5 by JamesEK
Replied by JamesEK on topic Well it is just not working
For some reason, my avionics are flickering and turning on and off for my pay ware add on aircraft. For example the FF777 MFD, EFIS, and EICAS are turning on and off in different intervals depending on where i am looking in the 3d cockpit. I have tried reinstalling reshade completely, as well as doing 5 re-setups on the reshade installer. I have tried removing and adding different effect packs, but it seems that even the basic package makes this effect happen. I dont see anyone else on forums talking about this issue, so I may be standing alone. How do I fix it?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 2 weeks ago #6 by oliveira
Replied by oliveira on topic Well it is just not working
I have the same problem as @James EK. I had version 4.6 installed, it started giving this problem. I got the message to do the update, I updated to version 5.2 and the problem persists. Has anyone had this problem and managed to solve it? Whenever reshade is installed the avionics screens are flashing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.