ReShade + WoW

  • Posts: 10
5 years 2 days ago #1 by Raww
Hey I followed the guide on YouTube just to make sure I was doing everything right. When I load up WoW it says Compiling Complete and I can see SweetFX being turning on and off but nothing is happening to my screen.

I'm using this profile for WoW sfx.thelazy.net/games/preset/1311/

It's so hard to play this game without SweetFX :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 3665
5 years 2 days ago #2 by crosire
Where did you put your preset? It has to go to your "/game folder/SweetFX/SweetFX_settings.txt". Note that this preset is for SweetFX 1.5 and is possibly not compatible with version 2.0 as used here.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 10
5 years 2 days ago - 5 years 2 days ago #3 by Raww

crosire wrote: Where did you put your preset? It has to go to your "/game folder/SweetFX/SweetFX_settings.txt". Note that this preset is for SweetFX 1.5 and is possibly not compatible with version 2.0 as used here.


Ahh I guess it being 1.5 is prob why :( I did make sure I made the settings.txt the profile I wanted. Wish I knew what I was doing lol but I do like this way more than using RadeonPRO already

I tried a profile that uses ReShade and it loads up and I can switch it off and on but nothing changes on screen, here is the one sfx.thelazy.net/games/preset/3084/
The screen skips for a second like its loading it up but no color changes.

Thanks for the response :cheer:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 3665
5 years 2 days ago #4 by crosire
Where exactly did you put it?
You mind want to enable some drastic setting like "#define USE_ASCII 1" to see if it is working. May I see the tracelog with that setting enabled if it is still not doing any visual change?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 53
5 years 2 days ago #5 by ninjafada
can you try ninjafada.com/sweetfx/wow/reshadewow64dx11.rar
extract in the game folder, make sure your wow run in 64bits and dx11
The following user(s) said Thank You: Raww

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 10
5 years 2 days ago #6 by Raww
@crosire I put it into the SweetFX folder

@ninjafada, it looks like a file you have in there that I didn't was the ReShade_settings.txt, could this have been the problem? What did I do that I didn't get that file?

I downloaded that into my WoW folder and it works. I can visually see a difference. Should I attempt to load up other ReShade profiles now?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 3665
5 years 2 days ago #7 by crosire

Raww wrote: it looks like a file you have in there that I didn't was the ReShade_settings.txt

That's a leftover from an older SweetFX 2.0 beta version and no longer used.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 53
5 years 2 days ago #8 by ninjafada
better to edit the setting file with the value you find on the database

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 10
5 years 2 days ago #9 by Raww
So what do you guys think was the problem for me?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 10
5 years 21 hours ago #10 by Raww
So any ideas on what went wrong? Why did Ninjafada's link work for me but when I did it myself nothing worked. Even if I used a ReShade profile? I follow the tutorial step by step and on ArmA 3 I have problems. For instance the guy says I should get a ReShade.fx file in my main A3 folder but I don't have one.

Please Log in or Create an account to join the conversation.