Welcome, Guest.
Username: Password: Remember me

TOPIC: Alien Isolation

Alien Isolation 4 months 1 week ago #1

I just installed Alien Isolation, and also Reshade 3.1.2. The program is correctly loaded and the Reshade menu can be configured without problems.
Unfortunately, after the various settings, when the menu is closed, all the work is lost. The changes are not applied, but are applied only with the menu open. Why???? :(
The administrator has disabled public write access.

Alien Isolation 4 months 1 week ago #2

Have you created some preset using "+" button in the Home tab?
The administrator has disabled public write access.

Isolamento aliena 4 months 1 week ago #3

Yes, I created a custom preset. The settings that I have set work only when the menu is active .....
Strange because reshade should work perfectly with this game, yet it gives me trouble ....
Last Edit: 4 months 1 week ago by NarakuITA.
The administrator has disabled public write access.

Isolamento aliena 4 months 1 week ago #4

What about shortcuts, what buttons have you binded to Effect Toggle and Overlay?
The administrator has disabled public write access.

Isolamento aliena 4 months 1 week ago #5

Sounds a lot like this issue: reshade.me/forum/troubleshooting/4080-ef...eshade-gui-is-closed
Try either turning on the fps display or moving magic bloom all the way to the top. If you don't use magic bloom it's probably another shader.
Last Edit: 4 months 1 week ago by Uncle Crassius.
The administrator has disabled public write access.

Isolamento aliena 4 months 1 week ago #6

After uninstalling reshade 3 times. Now it seems to work ...... but ....
We hope you do not give other problems.
The administrator has disabled public write access.