[SOLVED] Xash3D Engine suffers image corruption with reshad

More
1 year 3 months ago #1 by Boocheus
Any help? I just get an upside down texture overlayed when enabled.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 1 month ago - 1 year 1 month ago #2 by Diego0920
Change NoReloadOnInit=0 to 1 in your Reshade.ini file. Then open up the Reshade menu and reload all shaders ONLY when you're playing or inside a level.

Xash3D has this weird thing where everything loads up at once and runs at a borderless windowed mode of sorts. The important thing is trying to compile as few shaders as possible.



Here I'm using LUT, Technicolor2, FilmicAnamorphSharpen, VHSPro and Deband.

Edit: Scratch all of that, shooting once at a wall shows textures are still broken.
Last edit: 1 year 1 month ago by Diego0920.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 weeks ago #3 by crosire
Sounds like the same issue as reshade.me/forum/troubleshooting/5336-ho...ocity-x-issues#33628

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 weeks ago - 1 year 2 weeks ago #4 by Diego0920
Sorry for late response but it seems to work great now. Thanks.
Here's a before and after picture:


OP just add this to Reshade.ini:

[OPENGL]
ReserveTextureNames=1500


Edit: Changed it from 510 to 1500 since explosions were still bugged.
Last edit: 1 year 2 weeks ago by Diego0920.
The following user(s) said Thank You: acknowledge

Please Log in or Create an account to join the conversation.