Welcome, Guest.
Username: Password: Remember me

TOPIC: Depth Buffer problem in Re-Volt GL

Depth Buffer problem in Re-Volt GL 1 year 7 months ago #1

  • matsilagi
  • matsilagi's Avatar
  • Offline
  • Posts: 199
  • Thank you received: 54
I know RVGL is on alpha, but i think this is a bug on ReShade itself (Or on the framework).

So, i decided to test ReShade on Re-Volt GL, it works amazingly, aside from the SSAO, apparently it has depth-buffer issues, seeing that this + other effects works fine.

Here's 3 screenshots (Working fine on pause menu, darkening textures on normal gameplay and the Depth Buffer output)





Loves to test stuff for no reason.
Last Edit: 1 year 7 months ago by matsilagi.
The administrator has disabled public write access.

Depth Buffer problem in Re-Volt GL 1 year 7 months ago #2

  • Ganossa
  • Ganossa's Avatar
  • Offline
  • 최정장군
  • Posts: 790
  • Thank you received: 838
Do you use the logarithmic depth buffer?
The administrator has disabled public write access.

Depth Buffer problem in Re-Volt GL 1 year 7 months ago #3

  • matsilagi
  • matsilagi's Avatar
  • Offline
  • Posts: 199
  • Thank you received: 54
Nope, its disabled, tried enabling it but, the result was the same, except that it darkened even more with it on, then on the pause screen, it was still darkened, but a bit less.
Loves to test stuff for no reason.
The administrator has disabled public write access.

Depth Buffer problem in Re-Volt GL 1 year 7 months ago #4

  • Ganossa
  • Ganossa's Avatar
  • Offline
  • 최정장군
  • Posts: 790
  • Thank you received: 838
Well, your depth output looks okay in that screenshot (just maybe too less detail close up), so there should actually be no problem for AO. Did you try different algorythms?

Do you have an idea Marty?
Last Edit: 1 year 7 months ago by Ganossa.
The administrator has disabled public write access.

Depth Buffer problem in Re-Volt GL 1 year 7 months ago #5

  • matsilagi
  • matsilagi's Avatar
  • Offline
  • Posts: 199
  • Thank you received: 54
LuciferHawk wrote:
Well, your depth output looks okay in that screenshot (just maybe too less detail close up), so there should actually be no problem for AO. Did you try different algorythms?

Do you have an idea Marty?

Its actually a problem in the depth buffer behaving on RV, since DoF + others also works weird when its not on the pause screen or the Main Menu (Even Ambient Light works weird)
Im guessing its depth buffer goes trough constant changes or something.
Loves to test stuff for no reason.
The administrator has disabled public write access.