Isolated issue with XP11.50

More
2 years 1 week ago #1 by olderndirt Isolated issue with XP11.50 was created by olderndirt
Reshade and Vulkan are playing well together but there is an isolated issue with one aircraft model - the AirFoil Labs Kingair 350. I've queried them and the consensus over there is that it's not their fault so I wanted to know if, when Reshade is working with numerous other aircraft, is it possible for it to not work for one particular aircraft and, if so, where might I look for the problem?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 1 week ago #2 by crosire Replied by crosire on topic Isolated issue with XP11.50
What's the problem?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 1 week ago #3 by olderndirt Replied by olderndirt on topic Isolated issue with XP11.50
Don't think the problem's with Reshade - works fine with my other aircraft but I was curious if there have been similar instances with this particular plane (AFL Kingair350). When I started with XP11.50, Reshade wouldn't run in 'openGL' but removing the 'opengl32.dll' file did the trick - nothing made it work with Vulkan. Uninstalling and reinstalling the latest version of Reshade allowed it to work with both API's but it still doesn't like that Beechcraft. Word is that AFL's new plugin 'Xjet' rather than the previous 'SALS3' is the culprit.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

We use cookies

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.