Lords of the Fallen Hooking Issue

  • Posts: 16
5 years 2 months ago #1 by ZabaZu
Hey, so I can't get Lords of the Fallen to hook. I get the initial message and proceed but nothing will actually work. I'm on Windows 8.1 if that matters (I can get it to work just fine in other DX11 titles). Here are the contents of the log file:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]


The other thread regarding LotF didn't help much for me. Things I've tried: Disabling all overlays (including steam), restarting my computer, and changing various settings within the driver and game. I'm stumped, so any help would be much appreciated!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 3671
5 years 2 months ago #2 by crosire
Any other software running, which might interfer? Some game booster? A hooking error might mean some other software already hooked in and prevents ReShade from doing its own work. I should add a more informative error code to figure out why exactly it's failing to hook ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 16
5 years 2 months ago - 5 years 2 months ago #3 by ZabaZu
No game booster, no overlays, nothing really. I have a Razer mouse with Synapse installed....I could try turning that off since it is known to cause problems. I'll edit this post with the results.

EDIT: Didn't work (honestly didn't think it would). I shut off many other unnecessary programs too.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 3671
5 years 2 months ago #4 by crosire
Strange. Well, next version adds an error code, which should be a bit more detailed on why it fails. Hopefully helps then.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 16
5 years 2 months ago #5 by ZabaZu
Thanks for your help. It'll probably turn out to be something obvious :p

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 16
5 years 2 months ago #6 by ZabaZu
Alright here is the log generated by the newest version of ReShade:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 3671
5 years 2 months ago #7 by crosire
Status code 9 = memory allocation error. Is there enough free RAM available?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 16
5 years 2 months ago - 5 years 2 months ago #8 by ZabaZu
Definitely, I have 16 GB.

EDIT: Turns out you can't run this game as Admin with ReShade. I could have sworn I tried turning that off when testing with 0.12.0. Anyway, figured out that problem, thanks for your help and sorry to trouble you with dumb issues :p

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 3671
5 years 2 months ago #9 by crosire
Well, that's odd. Glad though you got it resolved =)
The following user(s) said Thank You: ZabaZu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 16
5 years 2 months ago - 5 years 2 months ago #10 by ZabaZu
...........Nvm, it worked for all of 1 game launch (but had a compiling error anyway). I'm not entirely sure how it is possible to work for a single launch of the game without any conditions changing :/

EDIT: And then it worked again a few tries later. You know what, don't worry about it. It's gotta be something on my end, I'll figure it out. Thanks for the help!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 3671
5 years 2 months ago #11 by crosire
And you are sure no overlays are running? Afterburner? RTSS? Those can cause all kinds of trouble, sometimes sporadic. =)

Please Log in or Create an account to join the conversation.